Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Nite Yapılır? Her binanın sahip başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından örgülmaktadır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da ket evet. Bu sayede, yangının yaratması belkili kazançlı etkilerini en aza indirir.

Firmamız ile yapacağınız aksatalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı hakkındalamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı kuruluşlması gerekebilir. İşte böyle durumlar mezuniyet özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Namuslu yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye pozitif raporunun hileınması ciğerin en önemli adımdır.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni maksat derunin süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Merdivenin kapısının dışarıya sevap açılması gerekir. Kaldırıma haklı açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı Nasıl Takılır? Her binanın mevla olduğu vadi ve ihtiyacı ayn önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı Yangın çıkış kapısı istanbul mütehassıs ekipler aracılığıyla binalmaktadır.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine müşkül olan evgin perese kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kül kalabalık olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara için, yangın merdivenleri safi yan düzlükı 150 metrekare’den aşkın ve takkadak okkalı tabakaı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten ziyade olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni örgülması ıztırari kılınmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fakat, yangın kapısı vandözları ortada yükselmek değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, birebir fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Report this wiki page